du ville visa att du fanns och att du levde 
och att inte allt var lika dött som dom
du ville se alternativ i allt som inte var nåt bra
och att det gick att göra om

onsdag 9 september 2009

supreme

hej alla glada!

nu är dygnet omställt på riktigt, känns himla bra måste jag säga. gårdagen på forex gick bra, kändes skönt att vara tillbaks på avenyn igen. dagen gick fort och ganska felfritt, sedan hem till M och N för att kolla på idol. kul att det har startat igen! det är det bästa med hösten, alla serier haha. som idag börjar 90210, hur gott är inte det? ett stort grattis till lillasyster top notch som fixade sitt körkort igår med :)

idag står plugg och fotboll på schemat, en helt okej dag som börjades på bästa sätt :) morgonmys borde vara en mänsklig rättighet. finns det nåt bättre än att ligga och halvsova och känna dina andetag mot nacken? tror inte det.. längtar till helgen när man kan sova ut istället för att höra underbara göta kanal 80 gånger innan klockan är halv sex ;) fotboll ja, vad tror ni om matchen? hoppas banne mig att dom krossar malta, inga löjliga grejer nu. hoppas mr elm får göra mål, gillar han.

min telefon har börjat leva ett eget liv, kanske dags att köpa en ny? får kolla på det. kanske blir det en från usa :) det är skam nära snart, längtar varje dag! var en jättetrevlig tant inne på jobbet igår som växlade till sig us dollar som också skulle till new york. vi pratade typ en kvart och det får en inte att längta mindre direkt. det kommer bli sjukt nice! :D :D

nej, nu ska jag sätta igång med något vettigt så att inte hela dagen försvinner.
hoppas ni får en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar