du ville visa att du fanns och att du levde 
och att inte allt var lika dött som dom
du ville se alternativ i allt som inte var nåt bra
och att det gick att göra om

onsdag 8 juli 2009

vilken natt!

jäklar eller vad ska man säga. jag trodde allvarligt att min hus skulle rasa i natten oväder, fy skam vad läskigt det var! regnade/haglade i massor och blixtarna och åska avlöste varandra med några sekunder. vaknade under den värsta åskknallen och kunde inte somna om, om man nångång mot förmodan behöver en rumskamrat eller pojkvän så är det vid dessa tillfällen. så hade jag massa fönstren öppna så det var ju blöt vid otaliga ställen, och då blir jag sån här, får man ta i metall/järn handtag då? ska man dra ut tvsladden utan att få en stöt? som sagt, om man nångång behöver en pojkvän så är det då. har även drömt massa knepiga grejer, undrar vad som föresegår i mitt lilla huvud. haha, drömde att igor krockade och jag slog i hela ansiktet, undra vaaaarför? :P

men kvällen igår var trevlig! började med att köpa sushi efter jobbet. fick även klippkort där inne, haha. sedan kollade jag på film med igor och JP hemma hos JP. aldrig vart där innan så det var kul :) filmen var helt psycho men ändå bra. fast vissa äckliga scener satte fast sig i huvudet och att komma hem till en tom mörk lägenhet alldeles ensam var ingen hit. har nog aldrig sprungit så snabbt upp för trapporna i tarpphuset. visst är tomma mörka trapphus läskiga!! vi hann även med en nattfika på tintins nattöppna café. får nog bli en grej framöver, var mysigt. istället för donken efter en ute kväll så kan man käka pancakes.

nej, dags att rycka upp sig! ska duscha sen kommer min lovley papps och hämtar mig innan vi ska kolla på tapeter i stenungsund :) hoppas på att hinna träffa jenny, sofia och frida med.

förkylningsblåsor på läpparna är inte okej!

och helgen, den ser ut att bli precis lika bra som alla andra :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar