du ville visa att du fanns och att du levde 
och att inte allt var lika dött som dom
du ville se alternativ i allt som inte var nåt bra
och att det gick att göra om

söndag 19 juli 2009

aldrig nöjd

toppenkväll igår, vi hade verkligen svinkul! :) bilder finns på fejjan.. parken var slut destinationen iaf. och frida stod för kvällens bedrift när hon helt random hittade en snygg tysk som vi pratade med. snygga tyskar liksom, finns dom?

fredrik rang igår med, het sinnes att höra hans röst, känns som att han har vart bortrest hur länge som helst. men om bara 6 dagar kommer han hem :)

idag då. inte lika hett. vaknade vid ett eftersom vi var hemma ganska sent igår. vi var praktiskt taget dom sista som lämnade stället, haha. promenerade bort till mamma på sahlgrenska vilket var fruktansvärt jobbigt. allt gick bra och så med operationen men hon har ont och jag hatar att se henne sådan. gick därifrån med gråten i halsen. hoppas att det är lika bra imon så att hon får åka hem..

sedan blev det (hör och häpna) blåvitt match med nästan hela gänget från igår. mitt i klacken. kändes lite sådär men hey, det blev en del mål plus en vinst. det händer ju inte allt för ofta på de rödblåa matcherna tyvär..

ska bli så gott att sova, är sjukt trött. en låååång vecka väntar med jobb måndag till fredag. och som vanligt längtar jag till nästa helg redan nu. det kommer bli helt sinnes! och v31 mitt i veckan med norge i smögen. oh my.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar