du ville visa att du fanns och att du levde 
och att inte allt var lika dött som dom
du ville se alternativ i allt som inte var nåt bra
och att det gick att göra om

söndag 12 juli 2009

dessa söndagar

åh jisses. igår var det party. det känns idag. har legat och myst med frida framför SATC i soffan hela dagen. underbart! har suttit på en parkbänk också och käkat glass i solen. och har faktiskt tvättat. det krävdes mycket effort måste jag säga. men igår då :) vi började starkt här hemma. jag, frida, anton, igor och tre killar från örebo som var här på besök. blev både en och två och kanske tre tequila innan vi begav oss till parken nere på avenyn. det var trevligt, blev lite dans och så innan vi begav oss hem. jag och TP lämnade stället tidigt eftersom han hade så ont i magen för ovanlighetens skull ;) efter en liten stund hittade även frida och örebrogänget hit. vi tappade anton på vägen, vad hände där egentligen? "dra åt helveteee" haha! och så klädde jag av frida när hon kom hem, frågan är vad som där? tror någon behövde lite hjälp ;)
och när vi vaknade imorses. som det såg ut! söndriga glas, citron i hela diskhon och pizzakartonger och glas överallt. men det var det nog värt ;) lite morgonmys på det så var vi glada igen.

ska nog fortsätta mysa lite till, har inte bestämt oss för om det blir bio eller utgång ikväll igen. eller kanske bara godis framför mer SATC :) vi gillar inte söndagar så vi har döpt om det till fridasandra dagen och deppar ihop, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar