du ville visa att du fanns och att du levde 
och att inte allt var lika dött som dom
du ville se alternativ i allt som inte var nåt bra
och att det gick att göra om

söndag 26 juli 2009

vad kostar kalaset, jag köper dig

för det första, jag fick tag på fia, hon var helt oskadd :)

och för det andra.
härliga härliga härliga sommar. härliga härliga härliga halmstad. härliga härliga härliga vänner!

en sådan toppen helg. började på fredagen med gasen i botten till halmstad med ombyte och smink i bilen. precis så som det ska vara. vi hade bokat bord på leffes och fortsatte sedan festen på hotellrum 421. drack en massa vin och sedan tillbaks för att ha en grym kväll inne på leffes lounge. skandaler hit, skandaler dit. en tatuerad stockholmare som hade en plats över viket betydde att vi slapp att sova i bilen. himla snällt faktiskt! på med partystrassen på lördag morgon, invänta de andra, byta om och ner till stranden. kollade på när det skandaliserade gänget spelade fotboll och volleyboll. sedan after beach som var helt sinnes bra! sjukt mycket folk och strålande sol, det gillar vi. tillbaks till campingen där det dracks rose ur tetran på filtarna. hur mysigt som helst. även en kul kille inne i duschen, haha! "får jag låna din mascara?"

utgång på leffes, helt okej. inte lika top notch som fredagen men det gick bra. helt sjukt mycket folk. puss hit, puss dit, "här bjuds det inte på nåt hångel" och svart taxi hem till tältet. jag och herr lintunen fick dela på den sista och enda otroligt sköna 90 madrassen i tältet. tur att man inte är så kräsen på en tidig lördag morgon :P

inte lika kul att åka hem på söndag, men nångång måste det ju ta slut.

en superhelg, tack alla som var med. frallan bjöd på mycket underhållning och jonas från stockholm kan vara den roligaste jag vet.
"vad kostar kalaset?"
"jaj köpte dig för en kvart sen, vad gör du här?"
"det vet du själv!"

stackars frida som ska jobba i eftermiddag och oskar som ska vara lägerledare hela veckan, haha! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar