du ville visa att du fanns och att du levde 
och att inte allt var lika dött som dom
du ville se alternativ i allt som inte var nåt bra
och att det gick att göra om

måndag 6 april 2009

den blåröda entusiasmen

har ätit frukost för första gången på två veckor, mums :) det blev ett par cocktailtomater, ett par skivir skinka och en liten skål med naturell yoghurt med hallon och nötter. mums! har även vart ute och sprungit/gått nu på morgonen.

så fastan är alltså över. skönt! men det bästa har ändå vart att inte behöva lägga nån tid på att planera mat eller att äta. fått massa tid över, haha. och de kilona som är borta är inte fy skam heller, siktet är nu inställt helt på magaluf :)
ska ner och käka lunch med jenny på torget, himla mysigt! sedan blir det jobb..
och på tal om jobb, satan var irriterad jag var igår kväll, fy faaan rent ut sagt. fullt av mongos och efterblivna och ångesten blev ännu större för att behöva sitta där hela sommarn... hoppas på besked denna vecka!

trist med öis igår, men det gäller att tänka positivt och det var ju första matchen och de ledde både bollinnehav, målchanser och hörnor så det finns bra material att jobba med. ska bli så spännande att följa laget under säsongen! och än en gång går tankarna till peter som kanske måste göra om sin operation, trist att det händer just nu men han har ju cirka tjugo år kvar på sin karriär så han kommer att spela höjdarmatcher så det räcker och blir över, trots att han sååå gärna ville spela igår ;)

nej, dags för påklädning och ner till torget i den härliga solen :)

1 kommentar:

  1. yes, kör på det=) dock inte den 22 :P då kan jag icke

    SvaraRadera