du ville visa att du fanns och att du levde 
och att inte allt var lika dött som dom
du ville se alternativ i allt som inte var nåt bra
och att det gick att göra om

lördag 6 juni 2009

danskjävlar? nej, zlatanjävel

jag vet inte hur många gånger man ska behöva se det här i en svensk landskamp. det är snack i veckor att danskarna borde vara rädda för zlatan och bla bla bla.
jag går med på att han är grym. i italien. inte i landslaget. när nätade han senaste egentligen? när syns han överhuvudtaget? idag typ två gånger, en bra nick och en miss på mål. alltså ärligt talat. jag är ledsen igor men det här håller inte. jag anser att en världsstjärna ska kunna prestera vilket lag han än hamnar i. det ska synas att han vann skytteligan i serie a, så kassa är inte de andra spelarna i sverige. släpp fram nån utav de hungriga unga spelarna istället för zlatan eller henke. henke var liksom med 94, det är 15 år sen. han är också jätteduktig men det känns som att de har tappat gnistan lite, tycker ni inte? nog för att rutin alltid är värdefullt men hur bra har det gått i kvalet? och hur SKAM kan man vänta i 80 minuter på att byta ut mikael nilsson? SERIÖST?! han var så dålig, hela matchen. och det som hände vid målet.. det får bara inte hända, det lärde vi oss i när vi spela flickfotboll. alla gör misstag men en sådan grej i en landskamp? njaa..

lite ljuspunkter? bröderna elm! när bror nummer 2 kom in i sista 20 så var han sprallig och framåt och ville något till skillnad från de "rutinerade" spelarna..

victor elm är helt klart ett ögonalternativ för min ljungberg ;)

så trist att det blev som det blev, hejdå sydafrika.. och för bövelen, byt ut lagerbäck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar