du ville visa att du fanns och att du levde 
och att inte allt var lika dött som dom
du ville se alternativ i allt som inte var nåt bra
och att det gick att göra om

onsdag 17 juni 2009

bästa veckan!

hej kära vänner! då vart man hemma igen.
och jisses vad bra vi har haft det! vi funderade på att missa planet med vilje för att stanna kvar (och sofia lyckades nästan..) men vi tog vårt förnuft till fånga och lämnade underbara magaluf. och vad kan sägas om resan förutom att vi har haft sjukt kul och har många nya minnen som värmer hjärtat. vi tjejer har kommit överens hur bra som helst, vi bodde ändå 6 tjejer på varandra i en vecka. spriten har flödat, vi har dansat mest av alla och ändå vart på stranden tidigt varenda dag. vem behöver mer än 2 timmars sömn om natten när man har så kul? visst var vi lite sletna de sista dagarna men så fort musiken sattes på så började alla smådigga varje sig man ville eller inte, haha! och efter sofias drinkar så kan inte sitta still. krogrundan såg samma ut nästan varje kväll, först till e4:an som var svenskägd där vi gjorde oss käna som "GÖTEBOOOORG!" ganska snabbt. sedan iväg till den glade viking där det dansades och drack söta drinkar från de trevliga bartenderna. och kvällen avslutades alltid på grabbarna grus beach club där vi stod på borden kvällens två sista timmar. och detta gjorde vi varje dag, så här sitter man med en veckans hang over när man kopplar av en stund, haha.

vad har vi mer gjort? alla härliga spel, nattbad, klädval, shottar och liter "dakiriiis".
men det bästa för min del var nog att bara umgås med 5 härliga brudar en helvecka, jag saknar mina tjejkompisar nåt otroligt i vardagen så detta var som paradiset med allt gött snack. och som sofia sa, "killarna skulle bli förvånade om de såg hur svininga och hur låg humorn är när vi är tillsammans". jag kunde inte sagt det bättre själv ;)
pengarna har också glidit ur oss ur händerna men vad gör det?

det var sjukt tomt att komma hem till en tom lägenhet igår efter att ha bott så i en vecka.. men vi planerade massa fler saker i sommar som jag hoppas blir av :) och det börjde pratas om ännu en magaluf resa innan sommaren är slut, haha.

men det var ändå skönt att komma hem till mr b. men om det inte hade vart för mina härliga här hemma så hade vi nog stannt lite längre.

och det bästa är att jag är ledig veckan ut så man kan hämta upp sig lite och fira midsommar :) frågan är hur det blir bara men det löser sig alltid. får kolla upp detta under dagen.

har ni hört enna? det är magaluf09 låten och den kommer slå lika stort här hemma om den inte har gjort det senaste veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar