du ville visa att du fanns och att du levde 
och att inte allt var lika dött som dom
du ville se alternativ i allt som inte var nåt bra
och att det gick att göra om

fredag 2 april 2010

lite fredagsfunderingar

jag tror att jag har bestämt mig om höstens studieval. jag vill helst läsa en master inom HRM (human resource management) vilket jag kommer att söka, men programmet är nytt för hösten och de har bara 30 platser och varken de eller jag har någon aning om hur många som kommer att söka. det finns en mängd andra masters men dessa måste man göra ett såkallat GMAT test inför, vilket kan liknas med ett svårare högskoleprov. som dessutom är enbart på engelska. urvalet sker sedan genom testresultatet för detta test. dessutom kostar det 2500 kronor att ens göra testet. och eftersom det är ett andrahands val att läsa en annan master så tycker jag att det är slöseri med både pengar och tid. och om jag ska plugga i två år till så vill jag ju inte läsa något som jag har valt i andra hand. så jag tänkte att jag söker ett magister år i andrahand (vilket bara är ett år istället för masters två) inom management och det sista femte året så får jag helt enkelt välja fristående kurser inom personal för att specialisera mig mot detta. det känns som en bra plan!

2 kommentarer:

  1. Hej anonym här :-)
    Låter väldigt förnufftigt tycker jag. Med din personlighet passar du att arbeta med människor och inte minst att driva saker famåt!!
    Håller tummarna för dig och tankens kraft är magisk... och tro kan försätta berg:-) så tänka på att du redan har börjat utbildningen!!
    kram //Linda

    SvaraRadera
  2. nu kan du en gång för alla få berätta för mig vad det är du pluggar till? he he .. sitter med sidor på skolor och kurser upp över öronen för att veta vad jag ska söka in till.

    SvaraRadera