du ville visa att du fanns och att du levde 
och att inte allt var lika dött som dom
du ville se alternativ i allt som inte var nåt bra
och att det gick att göra om

fredag 12 februari 2010

sweet dreams

M har satt upp högtalre i lägenheten och sladdarna döljs med lister. igår kväll när jag hade slumrat till tittandes på fringe medan M hade gått och lagt sig så ramlade en sådan ner och att jag inte dog! skam vad läskigt det var. tur att M var hemma, haha..

är på väg in till det fjärde och sista litteraturseminariet, är helt sinnes dåligt påläst denna gång, men på grund av grupparbete och utbildning så har inte tiden funnits. har ju ändå haft två hela dagar liksom (haha). har iaf läst en av tre artiklar.. efter ska jag ner på stan och göra lite ärenden inför helgen, måste även hem och hämta mina jobbkläder tills imon och ska hämta ett paket från ellos på posten. beställde hem en tunika som johanna har tipsat om. hon hade på sig den på hk förra helgen och var superfin :)

bestämde träff med pappa och linda i helgen med, de ska komma ner på en fika på söndag :)

frida andersson har även anmält sig till mentor projektet vilket är hur kul som helst! får hoppas att vi kommer igång samtidigt så vi kan agera lite stöttepelare mot varandra. var på sista utbildningsdagen igår och det känns både nervöst och spännande.

yeye, får se hur detta skall gå idag. 
hoppas ni får en toppen helg!

 

tänk när man får vara brun och bära färgglada klänningar igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar